SZC logo

Váci Szakképzési Centrum

OM kód: 203065/015 | 2600 Vác, Géza király tér 8.

Intézmény logo

Váci SZC I. Géza Király Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatóink!

Intézményünk, a Váci Szakképzési Centrum I. Géza Király Közgazdasági Technikum a 2020/2021-es tanévtől a megújult szakképzési rendszer, új programtantervek és a képzési kimeneti követelmény alapján folytatja oktatását.

Az iskola vezetősége számos változtatással szeretné színvonalasabbá és élhetőbbé tenni az iskolában eltöltött órákat. Különböző szakkörök, tanítás utáni tevékenységek választékos kínálata közül választhatnak diákjaink. Célunk tehetséges diákjaink versenyeken való indítása, pályázatok írása, amelyek segítségével külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt jól teljesítő diákjaink.

Nyelvtanárként, prioritásként kezelem a nyelvoktatást, az angol nyelv mellett a német nyelv oktatását, ami különösen hasznos a turizmus szakon tanulók számára. Iskolánk évtizedek óta nyelvvizsgahelyként is működik. Jelenleg a LanguageCert angol nyelvvizsgának adunk otthont. Az évek során képzett szaktanáraink már több száz diákot és felnőttet vizsgáztattak sikerrel angol nyelvből.

2023 szeptemberétől minden nyelvi előkészítő osztály két tanítási nyelvű osztályként folytatja tanulmányait. Ezek a tanulók minden tanévben 3 szakmai tantárgyat angol nyelven tanulnak.

Képzéseink között szerepel felnőttképzés is, ahol a Szakmajegyzék szerint Gazdálkodás és menedzsment ágazatban Pénzügyi- számviteli ügyintézőket képzünk.

Terveink között szerepel iskolánk számítógépparkjának, konditermének felújítása, alapítványi est szervezése évente, amelyekhez szeretnénk szponzorokat találni. Az iskola alapítványának támogatásával kívánjuk továbbra is segíteni rászoruló és tehetséges diákjainkat is.

Szeretnénk, ha iskolánk Vác város egyik legkiválóbb intézményévé válna, ahol a diákok és tanárok egyaránt büszkén vállalhatnák a „Közgázos” jelzőt.

 

Fördősné Rozmán Edina
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Váci Szakképzési Centrum


Váci SZC I. Géza Király Közgazdasági Technikum

2600 Vác, Géza király tér 8.

Telefon: +36 27 504 245

E-mail: elsogeza.titkarsag@igk.hu

OM azonosító: 203065/015


2024Váci SZC I. Géza Király Közgazdasági Technikum